Kurkuma organska 150g

Kurkuma organska 150g

дин.690.00

Ojačajte imuni sistem i smanjite upalne procese u telu jednim od najjačih prirodnih antioksidanasa na svetu!

Ovaj drevni ajurvedski i jedan od najmoćnijih začina na svetu, sa izrazitim antiupalnim i antioksidativnim svojstvima, može biti vaš najefektniji prirodni način da podignete svoj imunitetdetoksikujete organizam i smanjite upalne procese. 100% čista i 100% organska kurkuma Superior dolazi direktno sa nekoliko malih plantaža sa juga Indije, odakle ovaj začin izvorno potiče i gde se smatra da raste najkvalitetnija kurkuma.

Quantity
Compare

Ojačajte imuni sistem i smanjite upalne procese u telu jednim od najjačih prirodnih antioksidanasa na svetu!

Ovaj drevni ajurvedski i jedan od najmoćnijih začina na svetu, sa izrazitim antiupalnim i antioksidativnim svojstvima, može biti vaš najefektniji prirodni način da podignete svoj imunitetdetoksikujete organizam i smanjite upalne procese. 100% čista i 100% organska kurkuma Superior dolazi direktno sa nekoliko malih plantaža sa juga Indije, odakle ovaj začin izvorno potiče i gde se smatra da raste najkvalitetnija kurkuma. Superior kurkuma pripada “Alleppey” sorti sa povišenim nivoom kurkumina (od 5-6%), u poređenju sa uobičajenom sortom Madras koja sadrži 1-3%. Ovo čini veliku razliku u njenom dejstvu na organizam. Sadržaj kurkumina u Superior kurkumi je laboratorijski potvrđen. Superior organska kurkuma u prahu poseduje aromu identičnu svežem korenu kurkume zato što se pretvara u prah samo nekoliko dana nakon vađenja korena kurkume uz zemlje.

Opis proizvoda

Detaljnije o Superior kurkumi možete pogledati ovde .
Karakteristike Superior Kurkume:
1) Sopstvene plantaže kurkume – Direktna trgovina je jedan od ključnih principa naše firme, jer je to jedini način da stvarno garantujete poreklo, kvalitet, sortu i proces obrade proizvoda. Naš dobavljač poseduje sopstvene plantaže kurkume, u Južnoj Indiji, u podnožju planinskog venca koji je pod zaštitom UNESCO-a (b), karakterističan po svom bogatom zemljištu i povoljnim klimatskim uslovima.
2) Sadrži čak 5 – 6% kurkumina – jači benefiti kurkume na zdravlje. Analiza tržišta je pokazala da kurkuma i proizvodi sa kurkumom sadrže prosečno 1,51% bioaktovnog kurkumina. Superior kurkuma sadrži 3,5 puta više od toga, što znači da ima 3,5 puta jače dejstvo! Laboratorijski utvrđen sadržaj kurkumina naše kurkume možete naći na našem sajtu.
3) Superior kurkuma pripada Alleppey sorti sa juga Indije. jedino jug Indije, gde se gaji Superior kurkuma, garantovano daje autentičnu kurkumu (Curcuma Longa). Dodatno, Superior kurkuma pripada Alleppey sorti koja obezbeđuje realne zdravstvene benefite zbog povišenog nivoa kurkumina.
4) Sveže mlevena kurkuma – autentična aroma. Za svaku seriju Superior kurkume, melje se sveža kurkuma, sa sopstvenih plantaža našeg dobavljača, koju nakon transporta odmah pakujemo u najstrožim uslovima, u kvalitetne kombi dozne, kako bi se očuvao kvalitet, dejstvo i čistoća proizvoda.
Upotreba kurkume doprinosi boljem zdravlju i jačem imunitetu, a benefiti kurkume su vidljivi samo ukoliko koristite kvalitetnu, organsku kurkumu kakvu možete pronaći u našoj ponudi.

 

0

TOP

X