Glina za reumu

Glina za reumu

дин.320.00

Glina u prahu – sa oligoelementima i antioksidantima za detoksikaciju organizma. Adsorpcionim i jonoizmenjivačkim dejstvom čisti krv i eliminiše toksične i biološki nerazgradive materije. Time vrši prečišćavanje jetre. Mogu je koristiti svi uzrasti. Može pomoći da se reše problemi akutnih hemoroida, debelog creva, efikasna kod Candide albicans. Preventiva od najezde virusa i neželjenih infekcija koje su najčešća posledica preterane upotrebe antibiotika (hrana, kapsule, injekcije)

Quantity
Compare
Kategorija: Oznake: ,

Glina u prahu – sa oligoelementima i antioksidantima za detoksikaciju organizma. Adsorpcionim i jonoizmenjivačkim dejstvom čisti krv i eliminiše toksične i biološki nerazgradive materije. Time vrši prečišćavanje jetre. Mogu je koristiti svi uzrasti. Može pomoći da se reše problemi akutnih hemoroida, debelog creva, efikasna kod Candide albicans. Preventiva od najezde virusa i neželjenih infekcija koje su najčešća posledica preterane upotrebe antibiotika (hrana, kapsule, injekcije).

Stvara uslove za normalizaciju mikloflore crevnog trakta. Lokalizuje akutne stomačne i ulkusne tegobe. Značajna kod klimaterijuma i naleta toplote. Glina za piće može pomoći dugoročnom ublažavanju bolova kod artritisa i gihta. Deo programa za detoksikaciju organizma prof. dr Staniše Stojiljkovića.

0

TOP

X